Perquè arribi a tothom

29/12/09

Trempera 2.010!


Walter Bonatti, 22 de juny de 1930, és un muntanyenc i periodista Italià, considerat un dels millors alpinistes de la història i pioner en ascensions als Alps, Himalàia i Patagònia. (llegir biografia).

Per un servidor és sempre un plaer rellegir els llibres d’aquest gran mestre, i és que el missatge que desprenen les seves paraules fruït d’aventures intenses és encisador; la seva forta convicció moral m’ajuda a encarar els grans reptes amb determinació, i em demostra cada dia més que contra la voluntat d’un home res ni ningú es pot interposar.

Avui corro perdut entre mil pensaments, diapositives dels moments viscuts durant els darrers 365 dies, totes elles desordenades com el pilot de llenya que s’amuntega damunt l’era de casa abans de ser meticulosament ordenada.

I avui he rellegit Bonatti. Avui he recordat que el meu esperit demana temps; temps per pair el canvi que ansiejava amb intensitat i que ja s’ha fet realitat; temps per encarar aquest any que ha de venir amb força i determinació.

I despedim l’any; un any que ens ha ensenyat a ser millor persones i ens ha obsequiat amb moments irrepetibles, moments pels quals treballem intensament durant dies, moments plens d'emoció que extreuen el millor de nosaltres; però no seria un any sencer si no hi haguessin intermitències, hem viscut moments no tan bons, hem comès errors dels que n'hem extret grans ensenyances i ens han fet més humans; en definitiva un any per seguir creixent i que ens ha de permetre encarar aquest any que ja comença a ensenyar-nos les dents amb una bona trempera.

Vinga’n doncs, despedim l’any amb energia a ritme de Foo Fighters, un bàlsam pels nostres sentits!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé perquè, però ja sabia quina caçò dels Foo penjaries...jejejeje, i es ke últimament quan penso en akest grup, em ve akest temarro a la ment.
Ke tinguis una bona entrada d´any i ke 2010 vingui ple d´emocions noves.
Un petò molt gran

xiuli ha dit...

Gràcies Niobe - del bosc- És que aquest tema té mooolta tempera!!!!

La Noa, En Pau, La Mireia i en Carles ha dit...

com tu curres!!

Bon any!!

xiuli ha dit...

Tu si que si Carles! Vaia relliscada amb el tema dels Foo, és una versió txumba-txumba.

Encantat de que visitis la Matella!