Perquè arribi a tothom

28/3/12

Escabroni Escapullini


Neu! Moooolta neu!!

Esquís, muntanya, pales, 'polvazo'.... a vegades no toca. Hem acabat a la catedral, a Montserrat, a la via Escabroni Escapullini amb en Nonis.
Just a pleasure, as always!!


MONTSERRAT. CAN JORBA.
Via: ESCABRONI ESCAPULLINI 125 metres, V, V obligat ( ressenya clikant el títol). Srtida per l'Aresta Brucs a l'Agulla de Can Jorba i descens pel Joc de l'Oca.

Equipament: Parabolts

Cordada: Tonielc i Xiuli

Descripció: 4 llargs. Els tres primers tots sobre el IV+ anb alegria entre assegurances. El primer llarg, per ser el més llarg, 45 metres aprox., demana continuitat. Escalada 100% montserratina!
El darrer llarg, sobre el Vè grau, si algú em digués V+ no ho trobaria estrany, continua amb la tònica de l'assegurament alegre.

 2on llarg
 2on llarg
 3er llarg
 4rt llarg

Molt bona roca en tota la via. Ben trobat!
Enlloc regalen res i la via m'ha esnseyat que tot just ens estem posant les piles. 'Metrus!!'

Una vegada acabada podem rapel.lar la via, una opció ràpida i lògica, però si tenim temps i ens agrada Montserrat, trobar algún espàrrec i rossegar herbes diverses, podem continuar per la senzilla Aresta Brucs a l'Agulla de Can Jorba i descens final pel torrent del Joc de l'Oca.

100 metres sobre el III grau tot nets. Si volem podem progressar en ensamble i algún tasconet i bagues per les savines que trobarem ens serviran.


Després d'un rapel d'uns quinze metres tan sols ens queda anar a buscar el començament de l'Oca i, amb molta paciència, seguir el camí de l'aigua.

2 comentaris:

Toni P ha dit...

Yeaaaaaaaaah Man!

Una bona jornada i una bona via.
Gran company de cordada. Amb bona companyia per dalt i al costat... amb molt vent!
Les piles... Si, almenys jo les he de carregar, i bastant!

Visca Matellapower i Montserrat!

Thanx mate!

ktakas ha dit...

Ei jo en sé d'un altre que s'ha de posar les piles, ja tinc ganes d'acompanyar-vos a fer una montserratina amb dinar a ca la iaia!! vamooos