Perquè arribi a tothom

4/11/10

Aresta Ribas

MONTSERRAT SUD. POLLEGÓ OEST
Via: ARESTA RIBAS. 290 metres, 6a (ressenya clikant el títol)

Equipació: Parabolts i pitons. Portar entre 8 i 10 cintes. Alguna baga i algun friend petit / mitjà pot ajudar en els llargs amb menys seguros tot i que no els hem usat.

Cordada: Benji i Xiuli

Descripció: Una bona via tot i que un xic discontinua. Ideal per dies d'hivern ja que el sol ens farà companyia... en principi i si no hi ha núvols.

Per arribar-hi aparcarem al costat d'un restaurant, la Vinya Nova, i després de 30 minuts aprox. ens plantarem a peu de via. La línia és molt evident desde on aparquem el cotxe.

Es poden empalmar els 4 primers llargs ( 2 i 2) sense més problema. Algunes tirades de Vè molt maques així com el llarg de 6a molt ben protegit.

La tornada és llarga, 1 hora i mitja aproximadament. Cal anar en compte de no ficar-se, a mig camí, al barranc sense nom, bé, segur que té nom però jo no el sé. Nosaltres ens hi vam ficar i, per sort, hi ha alguna instal.lació de ràpel (3 o 4). I és que no ens poden deixar sols. De fet també s'arriba al cotxe.

Una via per fer metres i, en el meu cas, per retrobar-me amb en sensei benji norimaki, després d'uns quants dies sense compartir. I ja se sap, Montserrat + Benji + Xiuli, al loro amb els projectes. Si fa mig any a la Colorantes Permitidos ens proposàvem atacar el Dent du Gean, aquest cop altres projectes van caure damunt la taula. De moment no els desvelarem, espero que més tard o més dora us en pugui oferir les piades.


Aqui van algunes foticos....

Aproximation



El flanqueig.. d'Ae en el seu dia!


El llarg de 6a




On top


Bonic barranc, ràpel inevitable

L'anècdota.... com us deia, vam fer una autèntica integral, vieta + barranc! Ja m'ho deia un, xiulet estàs perquè et xapin!


Diuen, com us deia, que la tardor és un tornar a començar. I que maca que és!