Perquè arribi a tothom

11/2/11

El sol que surt darrera les piràmides


La migdiada del divendres 11 de febrer ha estat com la de qualsevol altre dia. Avui he trencat el son amb el 3/24 i al despertar he trigat uns minuts a entendre el que, sota paraules de sorpresa i sentin-se periodistes afortunats per narrar un moment històric, estava passant a uns quants quilòmetres de casa.

Tot plegat il.lustrat amb unes imatges de nit, il.luminades per unes llums tènues de faroles de barri i banderes d'Egipte al vent.

Així recordo que fa ja uns mesos els catalans ens vam manifestar per allò que creiem injust i no mereixem com a poble; d'això ja en fa uns mesos però encara ahir TONA Decideix!, la plataforma independentista creada amb motiu del referèndum per la independència del passat 2009, es va constituir com una entitat del poble.

Amb aquest pensament al cap avui puc constatar que cap lluita és en va, que la força i la voluntat d'un poble són l'arma més poderosa.

Des d'aquest rídicul espai que ocupo a la xarxa vull felicitar al poble egipci, i és que avui ja surt el sol darrera les piràmides.