Perquè arribi a tothom

15/2/11

Badalona a Malanyeu... un cap de setmana P, de primavera i de pedra

Ja fa dies que hem pogut confirmar que aquest hivern és diferent. Ni neu, ni fred ni res que ens faci viure aquests mesos de l'any tal i com, alguns, ens l'esperàvem. Doncs si el sol és el prota, i la primavera sembla que s'hagi avançat, aquest cap de setmana hem recuperat els gats del fons de l'armari en una doble sessió.

Dissabte un Ogassa per començar a moure l'esquelet, sota un sol fantàstic i un dinar i un vinet apustuflants i bona companyia. Aquí us deixo el blog d'en KTAfanàtik que també va fer cap a Ogassa, com en Mindundi, per fer els primers metres de pedra d'aquest 2011.

I diumenge carretera i manta i a Malanyeu a l'hora dels senyors per la primera vieta llarga. Si fa poc us comentava la primera visita a aquest sector, amb aquesta ja en són 3 les visites i us ben asseguro que sempre acaba essent un plaer escalar a aquest indret del Berguedà. Touché.

MALANYEU.

Via: BADALONA. 100 metres.

Equipament: Totalment equipada amb parabolts

Cordada: Mindundi i Xiuli

Descripció: La via té 3 llargs de V+, V i IV. L´'unic llarg que té certa gràcia és el primer. 45 metres per placa característica del sector fins arribar a una fisura que ens permet continuar progressant. Abans d'arribar a la R1 haurem de superar un muret fàcil gràcies a les excel.lents bústies i que és un dels passos d'aquells pels quals comprenc pequè escalo... brillant! Els dos següents llargs i són per arribar a dalt, res a destacar en absolut. Tornarem a peu de via amb 3 ràpels per la mateixa via.

Comentaris: Una via que no passarà a la història malgrat trobar-se en un indret que m'encanta. Si visiteu la zona i encara no l'heu fet, cateu la via Stoc de Coc... no us deixarà indiferents.


I això, que la càmera a peu de via, si més no una foto dels postres...