Perquè arribi a tothom

23/4/11

Easy Rider



Ras i curt, aquesta ha estat sempre una via de la qual havia pensat podia ser el meu primer projecte a la paret de l'aeri. Després dels malurats fets ocorreguts ara ja fa un temps, i que potser no cal recordar, la sensació en pensar en la via ja no sé massa quina era. Em va costar plantejar-me-la de nou com un projecte, però finalment amb en Benji i en Mindundi vam decidir fer-hi cap.

Al final, sensacions bones i una via del tot recomenable. Al lloro però amb els 'alejes', que per altra banda li donen un no sé què, i els factors al sortir de reunió.

MONTSERRAT. PARTE DE L'AERI.
Via:
EASY RIDER 300 metres, V+, Ae (ressenya clikant el títol)

Equipament: reequipada amb parabolts. També trobarem pitons al primer dels llargs. Portar cintes i algun ferro pel primer llarg ens pot ajudar.

Cordada: Mindundi, Benji i Xiuli

Descripció: El primer dels llargs he llegit en algun blog que posa la 'criba'. És cert, et demana escalar. Després del primer tram de roca una mica dubtosa la cosa s'afina una miqueta abans d'arribar a reunió. Tot i amb això, ens permetrà posar algun tasconet o friend si ho creiem necessari.

El segon llarg comença amb un tram d'Ae, gairebé A0, i, una vegada travessada la fissura a la dreta ens hem de posar a escalar un curt tram de Vè fins a la reunió del sostret característic.

3er llarg. Diagonal a l'esquerra per anar a buscar un parabolt just abans de superar el sostret. Ull amb el factor.. hi ha una bona excursió! Després de xapar el parabolt haurem de fer una apretedeta per superar el sostre amb molt bona presa. D'aqui a la reunió un parell de parabolts. Aquesta alegria en els segurosa seguirà la tònica la resta de la via.

4rt llarg. Primer tram de 3er amb certa tendència a l'esquerra i ull que no es pot xapar res. Després muret final de V+ on cal escalar, haven-t'hi un parell de passos finets entre parabolt i parabolt.

El cinquè llarg fa una ziga zaga a l'esquerra senzill, i el sisè la ziga zaga la fa a la dreta, per anar a buscar les dues darreres tirades de placa per sortir al cim.

Els dos darrers llargs sobre el IV, IV+ son molt agradables i per disfrutar de veritat, tot i que també caldrà anar amb compte i molt de coco per les poques assegurances que trobareu.

Una via excel.lent!

2 comentaris:

Albert.Nesple ha dit...

Hola rei...!!!!
Quins viotes que us correu, ja lu foteu canya a l'aeri, tela, axú m'agrada a fondo..
M'alegro del teu nou estat d'anim, ja ho saps sempre endavant...
Records...

xiuli ha dit...

Gràcies company! Ja tinc ganes de que siguis per aqui per compartir estones de corda i birretes.
Una abraçada