Perquè arribi a tothom

28/9/09

Postres de Músic

PIC DE NARIEDA. (Coll de Nargó - Organyà)
Via: Postres de Music. 615 metres, V+ (ressenya clikant el títol)

Equipació: Semiequipada. Reunions i passos clau amb parabolts.

Material: Friends 0’5 al 3’5

Cordada: Annalisa, Lídia i Xiuli

Descripció: 13 llargs que no superen en cap cas el V+. Es poden empalmar els llargs 7è i 8è i els 9è i 10è. (el 3er i 4rt llarg ens els vam saltar ‘per la patilla’ progressant en ensamble per la dreta.) Una via amb molta vegetació tot i que sempre busca les plaques d’una gustosa roca de qualitat.
A destacar un descens molt perdedor, llarg i feixuc després d’una via de 600 metres (1’30 aprox.).

Més fotos al bloc de la Lídia.

Comentaris: En un cap de setmana que la meteo no era gens afalagadora, amenaça de pluja inclosa, una escapada als bells paratges d'Oliana ens ha ofert dos dies espectaculars. Una bona activitat per acumular metres, sense verticalitat, en un paratge preciós enmig d’una geografia caòtica entre els pobles de Coll de Nargó i Organyà. A destacar les vistes constants al poble de Canelles i les del poble d’Organyà una vegada assolit el Pic de Narieda.

L’anècdota: possiblement no podríem catalogar-ho d’anècdota, però per un servidor que està a les beceroles de l’escalada, ha estat tota una experiència que mentre escric aquestes línies encara estic revivint el fet d’escalar amb dues noies molt arriades, a elles, gràcies per la paciència!!

4 comentaris:

LiliPux ha dit...

Gràcies a tu per aguantar a dues dones escalant! Hi ha coses que les parlem a terra i a la paret eh?? jejeje. Gracies també pels riures i les males llets quan no volien compartir role amb naltres! Una via per desrovellar-se i moure el cuerpo i les cames... un prèvi d'alguna foto, abans de penjar-les a http://lilipux.blogspot.com/

LiliPux ha dit...

Uo, pues no se afegir fotos al comentari.. si és que no se fer res! no sé ni posar links! Necessito classes de Blogger... i tu amb l'enquesta i tot! juuu Que sobretti!

xiuli ha dit...

lilins! no et pensis que en sé gaire, em sembla que domino més l'escalada i ja veus com m'arrossego!!!

Anònim ha dit...

llegir tot el bloc, bastant bo