Perquè arribi a tothom

30/9/09

Roman POLLAnski

Roman Polanski o Roman Pollansky? Violació d’una menor al 1977, i no tan sols això, sinó que a sobre la droguem. Quan hem d’entrar a presó fugim del país, com aquell qui res. Han passat 30 anys però la pena no ha prescrit. Detingut per les autoritats suïsses quan es dirigia a un festival de cinema, a recollir un premi és clar –suposo que no seria per violar i drogar una menor de 13 anys!!!-
I per més inri artistes de la talla Almodóvar li donen suport?

Però en quin món vivim? És aquesta la societat que volem construir?

D’acord que tots cometem errors, però és que aquest és molt gros. Qui la fa la paga noi!!, i a més amb l’agreujant d’haver fugit de la justícia emigrant a França per no ser empresonat, per no fer front a les responsabilitats que tenim com a ciutadans d’un món que en diem civilitzat.

Però... quin interès poden tenir els suissos que ara entreguen un senyor en busca i captura desde fa més de 30 anys als EUA?. Quin favor volen dels EUA?. La vida són interessos i ara a mi ja no m’enganyen, per molt que diguin que tenen un Conveni signat entre ambdós països per a l’extradició de fugitius i aquests estan per complir, per molt que ens ho pintin d’un color.... ai las! Segur que hi ha alguna contrapartida, segur!.