Perquè arribi a tothom

14/10/09

Bàlsam de Tigre

OLIANA. PARET BUCÒLICA.
Via: Bàlsam de Tigre. 200 metres, 6b (V+ obligat) (ressenya clikant el títol)

Equipació: Parabolts.

Cordada: Feixa, Costa i Xiuli

Descripció: 6 llargs, els 4 primers de V+, 6b i III/IV+ l'últim. Els tres primers llargs tots ells espectaculars, sobretot el segon!... visca els 'cantus' de calcàri. Un cinquè llarg curt però exigent amb una sortida d'un desplom on els peus brillen per la seva absència.

Comentaris: Una escalada per disfrutar de valent en la que el bon amic Costa ha deixat mostra del seu fanatisme obrint el 6è i últim llarg, la seva primera experience obrint un llarg de via llarga. A destacar també el parell de voladetes obrint el pas de bombo que un servidor va suar de valent al 5è llarg!! - ens van comentar que s'ha trencat un bolo que feia més amè el pas en qüestió - I res, aqui van unes foticos per deleitar-vos una mica:



En Feixa i en Costa estirant cervicals de bon matí.

Un servidor obrint el primer llarg.




En Feixa arribant a la 3a reunió.

On the top.

L'anècdota: les vistes a peu de C-14 on vam presenciar la pesada tasca d'una patrulla de mossos; amb l'altaveu a tope sentiem com els advertien dels cotxes que el radar tenia el gust de fotografiar; ells es limitaven a parar i facturar... evitaré posicionar-me, no fós cas que en Saura em censuri el bloc!

2 comentaris:

KTA ha dit...

Diuen que aquesta és una de les 100millors no? El segon llarg segur! Això de fer via llarga enganxa.

xiuli ha dit...

Si que surt al llibre d'en Pep Soldevila de les 100 millors, i la veritat és que val molt la pena!!