Perquè arribi a tothom

14/10/09

El Camí de l'Alfons Baró

CANELLES. ROC DELS COLLARS.
Via:
Camí de l'Alfons Baró. 210 metres. 6b (ressenya clikant el títol)

Equipació: Parabolts.

Cordada: Benji, Lídia i Xiuli

Descripció: 6 llargs, V+, 6a, 6b, V, V+ i V. Uns bons tres primers llargs de placa molt compacta i autèntica on els bessons es posen a prova. La resta pse pse. El descens es fa per la via Dioni amb 3 ràpels tot i que el primer d'ells no es comença desde la última reunió de la via sinó una mica més a l'esquerra on hi ha muntada una instal.lació perfecte.

Comentaris: A destacar com us deia més amunt l'exigència dels tres primers llargs; escalant amb adherència a tope, on els bessons s'emporten la pitjor part. El tercer llarg, just sortint de la reunió i fins després de xapar el 3er parabolt és molt exigent i en Benji ens ha dedicat un 'saque' d'aquells que et fan sortir un crit de ben endins. Cal tenir en compte també l'arribadeta a reunió del 5è llarg que va obrir la Lídia, a la qual vaig arribar hiperstressat per un coi de serp que em va venir a fer companyia a la reunió del 4rt llarg... em sembla que no havia corregut mai tant tot i escalant. Quin 'canguelo'!!!!
Una jornada molt i molt divertida amb la cordada Mindundi i Costa a la via Dioni, on el mestre Mindundi se la va polir tota i el catcrak d'en Costa va fer un llarg i mig descalç!!! I és que això dels peus de gat d'esportiva i el fet de ser un debutant en via llarga a vegades té aquestes coses!!

L'anècdota: Si trobar-nos una serp a mitja via no és suficient, el fet de deixar-me la càmera de fotos -cosa que comença a ser massa habitual- i la ressenya!!!! al cotxe em va suposar escoltar-me de tot menys maco... i ho escric amb tot el carinyu del món, perquè si una cosa s'ha de destacar del dia 11 d'octubre de 2009, és que la troupe que ens vam reunir per disfrutar del Roc dels Collars sobretot teniem ganes de passar-ho bé i riure... riure molt!!!