Perquè arribi a tothom

14/10/09

12 d'Octubre, res a celebrar...

... i moltes ganes d'escalar!!


El passat cap de setmana - de tres dies!! - un colla de fanàtics ens hem deixat caure per les contrades lleidatanes, en concret cap als verals d'Oliana, Coll de Nargó, Canelles i Perles; hem disfrutat de la roca calcària top class, però no tan sols d'escalada viu l'home i el que ha fet especial aquests dies han estat lo motivació de tots i cadascun dels personatges que ens hem reunit, les ganes de compartir aventures i sobretot... les ganes de riure i passar-ho bé!!!



Com us deia, no sols d'escalades viu l'home, el bon menjar i el bon beure posen en dansa l'estòmac....


...els paisatges alegren la vista.....


.....i els amics, compartint el bon menjar i el bon beure, alegren l'ànima!!!


I n'hi va haver un que volia venir però sentint-ho molt no tenia prou grau per escalar segons què....


I amb tot, 3 dies i tres grans escalades a mode de Bàlsam de Tigre, El Camí de l'Alfons Baró i Putes Mosques pel que fa un servidor (clickant sobre el nom de cada una d'elles trobareu la piada de la via); però també ha caigut la Dioni - Costa i Mindundi - i un bon grapat de vies esportives per tots els gustos.


Gràcies a en Costa, en Feixa, la Laia i el cunyat d'en Feixa, la Lídia i l'Annalisa, l'Arnau, en Benji, a l'Enric la seva dona i el seu nano... i els vilatans de Coll de Nargó i els organitzadors de la Fira del Rovelló... genial!!!