Perquè arribi a tothom

8/11/09

Aresta Brucs a la Saca Gran

MONTSERRAT. AGULLES. SACA GRAN.
Via:Aresta Brucs. 90 metres, V- (clikant el títol trobareu la ressenya)

Equipació: Totalment equipada amb espits, algun pitó i burils.

Cordada:Jordi, Tonielc i Xiuli

Descripció: 3 llargs de IV. La via s’inicia a la placa a l’esquerra d’un diedre amb un arbre a uns metres del terra. Fem uns primers passos per la placa per arribar a una fissura i un cop acabada sortim en diagonal cap a la dreta fins arribar a la primera reunió. El segon llarg té la finura al principi, superats els primers metres amb tendència a la dreta seguim en diagonal a l'esquerra per trobar la segona reunió. D'aquesta reunió sortim amb tendència a la dreta fins trobar la gran bavaresa, preciosa, que un cop superada, on hi ha la dificultat de la via, arribem en terreny fàcil fins al cim.

Comentaris: En quan a la via només dir que és, sense cap mena de dubte, una gran clàssica i cita obligada per tots aquells que estimin Montserrat.
Personalment ha estat un dia esplèndid!!! Penjats de nou amb en Tonielc sempre és un plaer fer qualsevol activitat i... com no podria ser d'altra manera, aquesta vegada ha estat força especial.... hem batejat en Jordi, el meu germanet - que ja és tot un ganàpia -. No podia estrenar-se en un lloc millor, no en tinc cap dubte, i acompanyat de qui ho ha fet segur que ho recordarà molts anys!!!!

mmmm... m'he tornat a deixar la càmera.....

I afegeixo... quin fred que hem passat. Per primer cop se m'ha posat el nas vermell del vent gèlid i el fred intens. La neu arriba als pirineus... és hora de canviar les cordes pels grampons i la taula d'snowboard... és hora de disfrutar de la neu.

Benvinguda sigui la neu i adéu a la roca freda... ens veiem al 2010!!