Perquè arribi a tothom

1/11/09

Tona Decideix

Ja fa dies que al meu poble de tota la vida, Tona, una colla de persones i entitats estan treballant perquè es pugui celebrar una Consulta Popular sobre la Independència. Tots ells de forma desinteressada, agrupats sota 'Tona Decideix', estan posant hores, ganes i esforços perquè el poble pugui fer sentir la seva veu a la mateixa vegada que, si tot va bé, ho faran una sèrie de pobles de la comarca d'Osona.

Una Consulta Popular a Tona sobre la Independència!! Sí, amb majúscules, perquè per una vegada podrem expressar la nostra opinió sobre un tema concret, perquè per una vegada no dipositarem a les urnes un paperet per escollir uns senyors que poden representar-nos molt bé en alguns aspectes però que en d'altres estem molt allunyats, perquè per una vegada ens donen la oportunitat de fer sentir la nostra veu arreu de Catalunya, Espanya i Europa, perquè per una vegada se'ns demana la opinió!!!!


Per tot això, i segurament per molts d'altres motius, cal que tots sortim al carrer i FEM SENTIR LA NOSTRA VEU, que ningú es quedi a casa, que el sofà no engulleixi a ningú, el dia 13 de Desembre tenim una bona oportunitat per expressar la nostra opinió al respecte de l'encaix o no-encaix amb el país veí, exercim doncs el dret que tenim de decidir el futur del poble català lliurement, fora pors, no val el que si això no servirà de res, és que ningú ens escolta..., res d'això, com deia aquell, un llarg camí comença amb una passa.


És realment d'admirar l'actitud de tots els que formen part d'aquesta iniciativa, a tots vosaltres gràcies per aquesta oportunitat que ens brindeu, i els que com jo tindran la oportunitat de fer sentir la veu... FEU-LA SENTIR!!!
(clickant sobre el títol podeu tenir més informació des del web OSONA DECIDEIX)

3 comentaris:

Ferran Garriga ha dit...

Molt bé xiuli!
Com diu un amic meu que fa molts anys que es mou per aquests mons de Déu...i que no havia vist mai un pas tan important com aquest (encara que no definitiu, és clar)... Sapiguem ser dignes del moment que ens ha tocat viure.

xiuli ha dit...

Un granet més de sorra Ferran... que sense gent com tu no hi seria!!

Anònim ha dit...

Tan de bo sigui un èxit de participació... i guanyi el SÍ, és clar!