Perquè arribi a tothom

29/4/10

Diedre Blanqueta...

... o el dia després d'un vuit de vuit amb folre i manilles. Si, si, amb folre i manilles doncs he empalmat 8 dies matí i tarda a modo currele andele... tot sigui per una Setmana Cultural tonenca.

Un dimecres qualsevol ens hem escapat amb en Toni al Mont-Roig, a posar la creu al Diedre Blanqueta aprofitant que Sant Crist és el patró del poble on dóna classes en Toni i que un servidor ha fet de dos dies entre setmana un cap de setmana qualsevol.

Ja feia temps que li tenia ganes a aquesta via que apareix al llibre de les cent millors, però no pel fet d'aparèixer en aquest llibre m'ha cridat l'atenció, sinó que bons amics que l'havien repetit me l'havien aconsellat i us he de dir que val molt la pena, quina via més maca!!!

MONT ROIG. PALA ALTA.

Via: DIEDRE BLANQUETA. 130 metres. V+

Equipació: Parabolts i pitons, algun friend o tascó pot ser útil si no aneu massa sobrats de grau.

Cordada: Toni i Xiuli

Us he deixat a mode de link el blog de l'escalatroncs - clickant al títol -, un catacrack vaja, ja que per molt que us ho intentés descriure les seves ressenyes les trobo molt encertades.


Com us he dit abans la via és recomenable 100%. Si bé el primer llarg passa desapercebut i el segon tampoc té massa què, els llargs 3, 4 i 5 són una autèntica passada.


Un cop al cim gaudeixes de vistes sobre bona part de les parets que setmana rere setmana perseguim en somnis... Mont-Rebei, Àger, Terradets i el Peladet, el Montgai.... en definitiva, aneu-la a fer i disfruteu-la que val molt la pena!!


Per cert, com és que hi ha gent tan afortunada que entre setmana corre per aquestes parets!?!?! Una cordada darrera nostre venia a repetir la via, i a Àger, tot fent l'entrepà, ens vam trobar un grup de francesos i una altra cordada catalana... ara que, en poc de dos mesos ja he pogut gaudir de l'activitat intersetmana un parell de dies... a veure si li agafaré l'aire!!

1 comentari:

Toni P ha dit...

olé!
Merci Xiulet per l'article! Gran dia i gran via! Visca el blog de la Matella i els personatges que hi apareixen, i al capullo del "Patètic" que es compri un peluquín!
Cheers mate!