Perquè arribi a tothom

24/5/10

Esperó Ribes - Sabaté

Havia de ser un cap de setmana de monte a tope per al final el soci li va tirar més anar a tirar la canya –pels mal pensats, la canya de pescar-, hi ha acabat sent un cap de setmana de pedra per Sant Llorenç de Montgai i Malanyeu amb dos companys que s’estrenen al blog, en Mike i l’Òscar…. Com diria el Guti… ‘pim pam, pim pam, metros vienen metros van” i visca la follia!
Diumenge retrobament de la pedra del meu amic Mike, plat del colesterol a Camarassa i Vidal Farreny a la posta del sol, una bona combinació! Dilluns a Malanyeu en Mike ja obra kintus i sextus i l’Òscar tasta la llarga…. I el sol ja comença a castigar, però a Malanyeu - quin indret més guapo- les ombres a peu de riu i l’aigueta fresca són un deu!! Aneu-hi!

SANT LLORENÇ DE MONTGAI. EL CILINDRE
Via: ESPERÓ RIBES - SABATÉ. 100 metres. V(ressenya clickant el títol)

Equipació: Parabolts, portar cintes exprés

Cordada:Mike i Xiuli

Descripció:Passat el poble de Sant Llorenç de Montgai, si veniu de Balaguer, o abans d’arribar-hi, si veniu de Camarassa, aparquem al costat del riu davant la paret del cilindre (gran xemeneia característica). Des del cotxe prenem un caminet i en brevíssims 5 minuts a peu de via., sota un marcada línia corba amb tendència a l’esquerra a l’extrem dret de la paret.

La via té 3 llargs de V, IV i V. El primer surt amb una marcada tendència a l’esquerra per terreny aparentment trencadís, tot i que sorpén, no és tan efímer com sembla. He fet reunió d’un parabolt i un arbre que es veu desde peu de via, error!, superat l’arbre i passats uns deu metres a l’esquerra trobarem un reunió àmplia i còmode.

Segon llarg brevíssim i de flanqueig fins trobar la segona reunió.

Tercer llarg… narinant….

Comentaris:Ras i curt la via no m’ha captivat gens, no li he trobat res especial a mencionar.

(*)i la càmara ja va venint, és el ritme de l’administració…