Perquè arribi a tothom

12/10/10

Boy Roca a l'Elefant


Ja tenia l'article pel blog pensat. 12 d'octubre, res a celebrar.... i moltes ganes d'escalar II edició. Tot estava lligat. Feia més d'un mes que en parlàvem. Aquest any l'objectiu era Riglos. Jo i algun més havíem de perdre-hi la virginitat. 4 dies. Puros, viseres, pisons,... bolets, vinillo. Però la meteo és la meteo i... què us haig de dir. Quin pont eh!?!

En fi. Sentia l'altre dia que la tardor és un tronar a començar, anar-nos recol.locant per l'any que ha de venir, doncs tanta pluja ens ha portat calma i molta Matella, 2 dies de plafó (merci al amics del lokal, què fariem sense voslatres els dies de pluja!!), moltes pelis, fanàtiques i no tan fanàtiques, pinetells i rovellons al brull, de nou la llar de foc i... una vieta!! Ah, i la Matella neta com una patena que diuen!

Per sort dissabte la gota freda es va esperar a caure entrada la nit i així ens vam regalar una escaladeta a Montserrat. La ideia, Camí de l'Alzina i Boy Roca a l'Elefant, però el Camí de l'Alzina estava molt crowded i de dret a l'elefant. Aqui us deixo una piada d'una bona vieta.

MONTSERRAT. L'ELEFANT
Via: BOY ROCA. 160 metres, v / Ae (ressenya clikant el títol, I QUINA RESSENYA!)

Equipació: Parabolts. Portar 14 cintes

Cordada: Mindundi, Costa i Xiuli

Descripció: 1er llarg llarguíssim sobre el III grau amb un sol parabolt. Clàssic montserratí. Podrem equipar algun buit amb friend mitjà o petit.

El segon llarg de IV és preciós ja sobre la línia lògica de la trompa. 25 metres i dos parabolts.

El tercer llarg s'inicia amb un curt tram de V i de seguida s'enfila augnentant a tope les assegurances per progressar f'acilment en A0. Si ho proveu amb lliure 6a+ i bona inflada!!

Els dos darrers llarg, ambdòs sobre el IV es fan a mode parabolt cada 10 metres.

Sens dubte, una molt bona escalada i molt bona companyia. I apunteu, en Costa suma i sigue...

Hi ha anècdota.... una parella de Hawaians ens van demanar una foto amb els atruendus de l'escalada... suposo que deuen estar acostumats a les taules de surf i als bikinis!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins tres escaladors!!El trio dinamico...tu deixeu-me alguna agulla per quan torni.No pateixis que Riglos no es moura d'alla on és.Veig que no pares,ja esta bé posante valent!tibalí fort...

xiuli ha dit...

hola cul d'olla! m'imagino que ets aquell que vas marxar a fer les amèriques oi? No pateixis que et guaradarem parets! Salut!