Perquè arribi a tothom

4/10/10

REDRUM

Aquest passat cap de setmana hem estat pels verals d'Àger amb la Lídia i ens hem regalat un cap de setmana fanàtic d'allò més.

Teniem claríssim que havíem de trencar el gafe de la via Redrum, de la qual tan sols havíem fet el primer llarg i 4 gotes ens havien escopit de la paret. Ara ja podem dir que li hem posat la creu, però poc ens pensàvem que, després de passar pel bar d'Àger i llegir piades d'amics i coneguts el diumenge ens trobariem escalant a Montrebei. El Petit Diedre fou la cirereta del pastís d'un cap de setmana per començar la temporada de pedra i tardor.

REDRUM. Àger, Cap del Ras (ressenya clickant el títol)
275 metres, 6b / Ae (V obligat)

Farem servir 14 cintes i un estrep (prescindible).

Es tracta d'una via de tall clàssic i molt bonica tot i que en diversos trams està sobreequipada, doncs la paret ens ofereix moltes possibilitats per equipar.

Personalment en destacaria el primer llarg, molt guapo i sostingut amb bon cantell, i el tercer llarg d'uns 15 metres de flanqueig, la foto clàssica de la via vaja, tot i que ens l'esperàvem més guapo fins i tot.

Un cop arribats a la 2a part de la via aquesta perd coninuitat i els sostre que cal superar ens serà senzill gràcies al bon equipament.

Pel descens seguirem les fites direcció est i amb uns 45 minuts serem de nou al cotxe.

Em va fer gràcia... que quan tan sols ens faltava l'últim llarg ens va passar un parapent a pocs metres i ens va donar el bon dia. Uns escalant i altres dos volant, una mini-conversa entre a més de 200 metres del terra.

pd.- si ja ens hem polit la Redrum ara ens falta La Festa del Paca al Peladet, de la qual també en tenim, tan sols, el primer llarg. Temps al temps.